Antennelauget

Antennelauget

Om bloggen

Her kan du skrive kommentarer til mine indlæg.
Husk, når du skriver, at overholde injurielovgivningen!
Vil du selv kunne oprette nye indlæg, skal du oprettes som bruger. Skriv til formand@skellerupantennelaug.dk

Afstemning

TV kanalerPosted by Peter Iversen 25 Nov, 2007 17:24:11

Vi havde i oktober måned en afstemning om 3 nye kanaler.

Stemmesedler blev sendt med posten til alle medlemmer, og de skulle returneres senest 31. oktober.

Det var et samlet forslag om 3 nye kanaler i anlægget (TV2 Sport, TV2 Charlie og Cartoon Network) som blev fremsat på generalforsamlingen tidligere på året og nu har været til afstemning blandt laugets ca. 120 medlemmer.

Resultatet af afstemningen er at der ialt er afgivet 79 stemmer, 37 for og 42 imod, så forslaget er stemt ned.

Nyborg kommunes lokalplan for Skellerup tillader ikke udendørs antenner eller paraboler, såfremt der er mulighed for tilslutning til fællesantenne.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Dorthe Petersen 18 Feb, 2008 19:49:58

Ja - man kan jo undre sig over hvorfor kommunen skriver i en lokalplan at der ikke må være udendørs antenner når man så ikke vil gøre noget ved det når de så er der. Jeg har meget forståelse for at man gerne vil have andre muligheder, men når der nu er taget beslutning om at vi ikke må have dem, så er det irriterende at det skal være tilladt at sætte sådan et grimt monstrum op på huset hvor det er allermest tydeligt. Vi må ikke håbe at det smitter, for så kan Skellerup hurtigt komme til at ligne Vollsmose. Hvis man kører forbi derude er der også paraboler på hver altan - ja kønt er det sgu ikke :-) Kunne man ikke placere sådan en i haven i stedet for.